Hem » 04 maj 10:37, Trafikolycka, personskada, Uppsala

04 maj 10:37, Trafikolycka, personskada, Uppsala

En polispatrull beordras till Ekebydalsvägen i Eriksberg där föraren till en moped ska ha kört omkull och skadat sig.

När polisen kommer till platsen kontrolleras föraren, som är en man i 55-årsåldern, av ambulanspersonal. Han avförs senare till sjukhus. Skadeläget för mannen är oklart, men han är vid medvetande när han lastas i ambulansen.

Enligt vittnen på platsen har föraren till mopeden kört bakom en personbil när ytterligare en okänd bil har kört om och trängt sig förbi, vilket har fått föraren till mopeden att köra av vägen. Föraren till den okända bilen är därmed vållande till olyckan.

Polisen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *