Hem » 04 maj 07:04, Sammanfattning natt, Norrbottens län

04 maj 07:04, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet:

23:17 Olovlig körning, Haparanda
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor som misstänks gå fortare än tillåtet. A-traktorn tas i beslag för teknisk undersökning. Anmälan upprättas gällande olovlig körning. Vårdnadshavare kontaktas. 

00:39 Drograttfylleri, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en moped i centrum. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott samt brott mot knivlagen då han bar kniv. 

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *