Hem » Uppdaterad 03 maj 17:32: 03 maj 17:18, Trafikolycka, Helsingborg

Uppdaterad 03 maj 17:32: 03 maj 17:18, Trafikolycka, Helsingborg

Uppdaterad 03 maj 17:32

Två personbilar i olycka, Drottninggatan.

Två bilar har kolliderat på Drottninggatan. Samtliga personer uppges vara ute ur fordonen. Oklart skadeläge. Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen. Trafiken påverkas i norrgående riktning.

Uppdatering 17.32: Bärgare beställs till båda bilarna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *