Hem » 03 maj 20:40, Bedrägeri, Västervik

03 maj 20:40, Bedrägeri, Västervik

Två åldringsbrott under kvällen, Gamleby.

Under kvällen har två män i 90-årsåldern utsatts för bedragare. Båda männen har blivit uppringda av personer som utgett sig för att representera ett telefonbolag. Bedragarna ska ha övertalat målsägandena om att lämna ifrån sig sina bankkort till personer som kom hem till dem. I ett av fallen har bedragarna tagit ut pengar på kortet. Det är oklart om det andra bedrägeriet också är fullbordat. Polispatrull kommer att besöka båda målsägandena under kvällen för informationsinhämtning och upprättande av anmälan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *