Hem » 03 maj 15:17, Bedrägeri, Malmö

03 maj 15:17, Bedrägeri, Malmö

Kvinna utsatt för bedragare, Fosie.

En kvinna i 95-årsåldern larmar polis och berättar att hon blivit utsatt för bedragare. Kvinnan ska ha blivit uppringd av en person som påstod sig arbeta på en bank. Därefter ska en eller flera personer kommit och hämtat kvinnans bankkort. Polispatrull har varit på plats hos målsägande och en anmälan om bedrägeri ska upprättas. Närmare detaljer kring händelsen är i nuläget okända.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *