Hem » 03 maj 11:13, Narkotikabrott, Arvika

03 maj 11:13, Narkotikabrott, Arvika

En större narkotikainsats genomfördes under helgen i västvärmland. Bland annat har amfetamin och metamfetamin till ett gatuvärde av cirka 100 000 kronor tagits i beslag. Ett flertal civila spaningspatruller gjorde tillsammans med personal från hundgruppen tillslag mot flera adresser på olika håll i västvärmland. Även bilar stoppades och kontrollerades. Bland annat stoppades en övningskörare som nu misstänks för ringa narkotikabrott och drograttfylleri. Totalt under insatsen gjordes beslag av amfetamin, metamfetamin, cannabis, ecstasy, tramadol, citodon, subutex, lyrica, färdigrullade jointar och ett antal ännu så länge oklassade tabletter.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *