Hoppa till innehåll
Hem » 03 maj 07:31, Sammanfattning natt, Västernorrland län

03 maj 07:31, Sammanfattning natt, Västernorrland län

00:43 Olovlig körning, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Järnvägsgatan i Örnsköldsvik. Föraren, en man, saknar körkort. Anmälan upprättas gällande olovlig körning.

01:44 Trafikbrott, Härnösand
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 Älandsbro, Härnösand. Föraren får en ordningsbot då bilen har brukandeförbud. 

02:25 Viltolycka, Kramfors
Polisen larmas om en viltolycka mellan personbil och rådjur på E4 Gallsäter, Kramfors kommun. En person hade smärta i benen efter olyckan, oklart om denne behövde uppsöka sjukvård. Polisen var på plats och märkte upp platsen då eftersöksjägare kallades dit eftersom djuret skadades. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

03:19 Narkotikabrott, Sundsvall
Polisen beordras till en adress i norra delen av Sundsvall med anledning av ett eventuellt bråk i bostad. På adressen påträffas två personer där misstanke uppstår om att de är påverkade av narkotika. Personerna, en kvinna och en man, tas med för provtagning. Anmälan upprättas gällande ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Övrigt: Ytterligare en viltolycka har skett under tidig morgon, på E14 Vattjom, Sundsvall. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.