Hem » 03 maj 00:41, Trafikbrott, Stockholm

03 maj 00:41, Trafikbrott, Stockholm

På Södermalm stoppade och kontrollerade polisen en taxibil och dess chaufför.

Stoppet genomfördes på Krukmakargatan och vid kontrollen uppmärksammades det att fordonets taxameter inte fungerade. Polisen förklarade att utan en fungerande taxameter kunde inte chauffören fortsätta att arbeta.

Det fastställda bötesbeloppet för detta är 3 000 kronor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *