Hem » 02 maj 19:32, Brand, Lund

02 maj 19:32, Brand, Lund

Anmälan om försök till mordbrand, Nordanväg.

Polis och räddningstjänst har varit på plats vid en skola på Nordanväg med anledning av ett brandlarm. På plats konstateras det att det brinner i en lövhög intill skolbyggnaden. Enligt räddningstjänsten förelåg spridningsrisk och en anmälan om försök till grov mordbrand upprättas med anledning av detta. Fastigheten klarade sig utan skador. Polis har hållit förhör med vittnen på plats. Ingen frihetsberövad finns i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *