Hem » 01 maj 16:01, Trafikolycka, Sölvesborg

01 maj 16:01, Trafikolycka, Sölvesborg

Uppdaterad 01 maj 17:16

Personbil i olycka, Sölve.

En personbil ska ha kört rakt genom en rondell och kolliderat med en stolpe. En person ska ha färdats i bilen. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. Det finns ingen information om eventuella personskador.

Uppdatering 17:16: Bilen har bärgats från platsen. Inget brott misstänks i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus för hela Blekinge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *