Hoppa till innehåll
Hem » 30 april 07:03, Sammanfattning natt, Södermanlands län

30 april 07:03, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits (se nedan). Ingen person har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

01:17 Polis larmades till en matbutik i Tystberga med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats. Tjuven/tjuvarna ska ha tagit sig in i butiken genom att krossa en ruta till entrédörren. Stöldgodset ska bland annat ha bestått av snus och frimärken. Ingen person har frihetsberövats. En anmälan om stöld kommer upprättas.

01:37 Polis larmades till centrala Nyköping med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats på en restaurang. Tjuven/tjuvarna ska ha tagit sig in genom entrédörren och fått med sig kontanter. Ingen person har frihetsberövats. En brottsplatsundersökning kommer genomföras under fredagen. En anmälan om stöld kommer skrivas.

02:25 Polis larmades till Årby i Eskilstuna med anledning av bråk i en bostad. Väl på plats greps en man i 35-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för misshandel och olaga hot. Polispatrull har genomfört vittnesförhör med målsägaren, en kvinna i 30-årsåldern.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland