Hem » Uppdaterad 25 april 12:30: 25 april 11:30, Trafikkontroll, Norrbottens län

Uppdaterad 25 april 12:30: 25 april 11:30, Trafikkontroll, Norrbottens län

En trafikkontroll hölls på E10 i Kiruna under tidig förmiddag. Fyra förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. En förare med släpvagn stoppades också för kontroll på sträckan. Bilen var avställd och föraren saknade körkortsbehörighet för den aktuella fordonskombinationen (bil och släp). Förhör hölls och anmälan gällande olovlig körning upprättades.

En stund senare hölls en trafikkontroll på en 50-sträcka vid Cellulosavägen i Gällivare. Tre förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Senare kontrollerades ytterligare en 50-sträcka. Där fick fyra förare böter på grund av hastighetsöverträdelser.

Samtidigt kontrollerades hastigheten i trafiken efter Lulevägen i Luleå. Fyra förare fick böter.

Vid 10-tiden upprättades en trafikkontroll på riksväg 97 i Vittjärv, Boden. Två förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. En av dem fick även sitt körkort omhändertaget efter att ha kört 146 km/timmen på en 90-sträcka.

Uppdatering kl 12.00

En trafikkontroll hölls också på Lombololeden i Kiruna under förmiddagen. Tre förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *