Hem » 25 april 06:40, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

25 april 06:40, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

16.30 Kungsbacka, trafikolycka
På länsväg 974 i Tölö har en mc-förare kört av vägen i en kurva. Föraren, en man i 25-årsåldern, fördes till Varbergs sjukhus i ambulans med bl a misstänkta frakturer. Han var vaken och talbar. Ingen misstanke om brott.

18.18 Falkenberg, trafikolycka
I Sotared, Morup har en bilist kört av vägen och in i ett träd. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, uppger att hon fick väja för mötande trafik. Hon klagar på nacksmärtor men behövde inte åka med ambulansen.

05.25 Varberg, trafikolycka
På Träslövsvägen har en A-traktor med tre personer i kört in i ett träd. En av dem fick en bula i pannan och åkte med till sjukhuset för kontroll. Polisen har skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *