Hoppa till innehåll
Hem » 24 april 08:10, Sammanfattning natt, Södermanlands län

24 april 08:10, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. De händelser som sticker ut mest:

22.36 Väktare kontaktade polisen om att det hade varit inbrott i en restaurang i Mariefred. Någon eller några hade krossat ett fönster och stulit alkohol. Värdet på det stulna är oklart. Polis åkte till platsen för en teknisk undersökning och för att ta uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

23.37 Polis larmades till en golfbana i Vingåker där ungdomar enligt inringaren höll på att stjäla golfbollar. När polisen åkte mot platsen så mötte de en A-traktor som kördes rakt över gräsmattan genom rondellen där riksväg 52 möter länsväg 582, mellan Katrineholm och Vingåker. Föraren, en kille i övre tonåren, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och togs med för ytterligare provtagning. Han blev misstänkt för rattfylleri av normalgraden och vårdslöshet i trafik. Vårdnadshavare kontaktades. Ingen skadades.

Utöver detta har polisen hanterat en del larm om bråk, berusade personer, etc., men det har inte lett till något gripande eller att någon var allvarligt skadad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland