Hoppa till innehåll
Hem » 24 april 08:09, Sammanfattning natt, Östergötlands län

24 april 08:09, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 100-tal ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan. Händelser i urval:

22.53 En polispatrull meddelade att de hade stoppat en A-traktorförare på Telegatan i Söderköping. Fordonet gick för fort och föraren, en kille i 15-årsåldern, blev misstänkt för olovlig körning. Polisen beslagtog fordonet för teknisk undersökning.

02.02 Personal på en bensinstation vid Braskens bro i Linköping tryckte på överfallslarmet med anledning av att en aggressiv och utåtagerande man fanns där. Väktare hade hotats av mannen på platsen. Polis kom dit. Mannen hade då gått till sin bostad i närheten. Polis tog sig dit. Mannen uttalade hot även mot poliser, om att han skulle skada dem med ett vasst tillhygge. Vid 02.40 meddelade polispatrullerna på plats att mannen var gripen. Ingen kom till skada. Polisen beslagtog en kniv. Mannen är misstänkt för flera fall av grovt hot mot tjänsteman. Han är i 30-årsåldern.

Utöver detta har polisen hanterat larm om bråk där ingen har gripits eller skadats allvarligt. Poliserna har också hanterat rattfylleri, skadegörelse, trafikbrott, psykisk ohälsa, m.m.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.