Hoppa till innehåll
Hem » 24 april 08:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

24 april 08:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 06. De händelser som sticker ut:

23.32 Polis larmades till Kulltorp, Gnosjö kommun. En bilist hade kört in i en trädgård. Polisen kom dit och mannen som körde fanns kvar. Han blev inte misstänkt för rattfylleri, men för vårdslöshet i trafik och för grov olovlig körning. Mannen har upprepade gånger kört bil trots att han inte har körkort och därför fattade polisen beslut om att beslagta hans bil för att förhindra fortsatt brottslighet. Det blev bland annat skador på någon häck och gräsmatta i samband med händelsen. Mannen är i 45-årsåldern.

01.50 Det kom larm om brand på en balkong till i ett flerfamiljshus på Hovslagaregatan i Habo. Polis åkte dit för att i första hand se till att räddningstjänst och ambulans kunde utföra sitt jobb. En kvinna i 45-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt för polisen. Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand för att utreda orsaken till branden. En teknisk undersökning kommer att genomföras när det är möjligt.

Utöver detta har polisen hanterat en del trafikbrott, psykisk ohälsa, larm om bråk, viltolyckor, narkotikapåverkade personer, etc.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.