Hem » 22 april 08:59, Trafikolycka, personskada, Borlänge

22 april 08:59, Trafikolycka, personskada, Borlänge

En kvinna i sjuttiofemårsåldern skadades svårt när hon blev påbackad av en bil vid en vårdcentral i Borlänge.

Av okänd anledning blev kvinnan påbackad  i samband med ett besök på vårdcentralen. Kvinnan ådrog sig svåra skador i ett ben och är förd till sjukhus. Personbilsföraren misstänks för vållande till kroppsskada och en trafikmålsanteckning är också upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *