Hem » 22 april 06:58, Sammanfattning natt, Jämtlands län

22 april 06:58, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Det har varit en natt med få ärenden och låg arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Vid 01-tiden anmäldes en viltolycka på länsväg 604 vid Slandrom, Östersund. Ett rådjur och en personbil var inblandade i olyckan. Det finns inga rapporter om personskador. Eftersöksjägare spårade upp och kontrollerade rådjuret som visade sig må bra.

I går vid 18-tiden greps två personer, en man och en kvinna i 20-25-årsåldern, på en adress i Östersund. De anhölls därefter av åklagare, misstänkta för narkotikabrott, överlåtelse. På adressen hittades en mängd narkotika som misstänks vara avsedd för försäljning.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *