Hem » 21 april 09:57, Försvunnen person, Trosa

21 april 09:57, Försvunnen person, Trosa

Polisen fick sent under tisdagen  den 20 april en anmälan om en man som saknades från sin bostad i Vagnhärad sedan 18-tiden då han sågs i Vagnhärad centrum.

Mannen är i 45-årsåldern, han är kort (157 cm) och har kort svart hår, mustach och runt ansikte. Han var när han senast sågs iklädd en grön tröja, svarta byxor och grå eller silverfärgade Adidas-skor. Han har en sjukdomsbild som gör att det är angeläget att hitta honom. Han är mycket tystlåten och undviker kontakt med andra personer.

Polisen har sedan dess sökt mannen i närheten av bostaden, i övriga Vagnhärad och på andra platser utan att han anträffats. Kontroller har vid flera tillfällen gjorts med sjukvårdsinrättningar utan resultat. Polisregion Stockholm har informerats.

10.00 polisen sökder just nu med en handfull polis- / hundpatruller i Vagnhärad

Polisen är angelägen om att få hjälp med tips från allmänheten. den som tror sig se mannen ombeds att hålla honom under uppsikt och kontakta polisen via 112. Begär att bli kopplad till ”Polisens regionledningscentral Öst”

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *