Hoppa till innehåll
Hem » 21 april 06:41, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21 april 06:41, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:49, misshandel, Kungälv
Vi får in ett samtal från en person som blivit misshandlad i samband med att han konfronterade ett antal gärningspersoner som försökt göra inbrott i bilar på en parkering. Han ska enligt uppgift blivit slagen i ansiktet och minst två gärningspersoner har lämnat i en bil. Polis och ambulans larmas till platsen. Mannen har ej behövt följa med ambulans. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel samt stöld ur fordon. Ingen gripen.

03:20, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på Stampgatan. Föraren tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han misstänks även för grov olovlig körning och narkotikabrott innehav samt eget bruk.

22:38, brand, Alingsås
Vi får in ett larm om brand i en bil på Teatergatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga personskador och ingen gripen. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

00:04, olaga intrång, Tanum
En man ringer polisen i samband med att han ser en man som försöker bryta sig in i hans sjöbod. Ett larm går igång och gärningspersonen försvinner från platsen. Polis åker dit och söker i området med hund, men utan att anträffa någon gärningsperson. Inget verkar vara stulet och en patrull upprättar en anmälan om olaga intrång.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.