Hem » 21 april 06:41, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

21 april 06:41, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen tjänstgör Hans-Jörgen Ostler.

23:16, brand, Halmstad
Vi får in ett larm om att en moped brinner på en parkeringsplats vid Engelbrektsgatan. Polis och räddningstjänst åker till platsen. Ingen misstänkt eller gripen. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *