Hem » Uppdaterad 19 april 16:57: 19 april 16:50, Trafikolycka, Helsingborg

Uppdaterad 19 april 16:57: 19 april 16:50, Trafikolycka, Helsingborg

Uppdaterad 19 april 16:57

Olycka mellan buss och personbil, Järnvägsgatan.

Larm inkommer om en olycka mellan en personbil och en buss på Järnvägsgatan. Samtliga personer uppges vara ute ur fordonen. I nuläget finns inga uppgifter om eventuella personskador. Polis och ambulans kör till platsen. Fordonen står illa till och stör trafiken.

Uppdatering: Ett körfält är öppet. Personbilen kommer att bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *