Hoppa till innehåll
Hem » 19 april 06:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

19 april 06:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:14 Polis larmades till en bostad i området Runneryd i Nässjö med anledning av ett bråk. En man, som är i 40-årsåldern hade misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen greps misstänkt för misshandel. Senare anhölls mannen, ärendet är åklagarlett. Kvinnan fördes till sjukhus med ambulans, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter kring kvinnans skadeläge.

00:31 Polis larmades till en bostad i Skillingaryd, Vaggeryd, med anledning av ett rånförsök. Flera gärningspersoner ska ha tagit sig in bostaden och försökt att råna bostadsinnehavaren, men gärningspersonerna ska inte ha tillgripit något. I samband med detta ska gärningspersonerna ha slagit bostadsinnehavaren, men bostadsinnehavaren var inte i behov av sjukvård. En förundersökning gällande försök till rån inleddes. Brottsplatsen spärrades av. Ingen är frihetsberövad i ärendet.

01:37 Polis och väktare larmades till ett företag i Hestra, Gislaved, med anledning av ett inbrott. När polis kom till adressen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Minst en ruta var krossad. Vad som har stulits är i nuläget oklart. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.