Hem » 18 april 09:11, Rattfylleri, Kumla

18 april 09:11, Rattfylleri, Kumla

Då bilen stoppades sprang fyra passagerare från platsen och lyckades först att komma undan att kontrolleras av polis.

Kvinnan i 30-årsåldern som kört bilen visade tecken på drogpåverkan och innehade dessutom en mindre mängd narkotika. Det visade sig att hon saknar körkort och tidigare dömts flera gånger för samma typ av brott varför hon hon nu misstänks för grov olovlig körning förutom drograttfylleri och ringa narkotikabrott, avseende både eget bruk och innehav.

Vid kontroll av bilen visade det sig att den var falskskyltad vilket gör att hon också misstänks för märkesförfalskning.

Vad gäller de fyra herrar som flydde från platsen kunde polisen naturligtvis misstänka att de hade något att dölja. De kunde alla fyra anträffas på olika platser i ett skogsparti där de gömt sig. Inget brott kunde dock styrkas på någon av dessa.

Kvinnan som kört bilen medtogs för provtagning och förhör varefter hon kommer att friges under den fortsatta utredningen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *