Hem » 17 april 23:51, Narkotikabrott, Gävle

17 april 23:51, Narkotikabrott, Gävle

En bilförare stannar inte på polismans tecken.

En bilförare försöker köra från en patrull som signalerar att han ska stanna på Fältskärsleden och ett kortare förföljande tar vid. Vid Stenebergsparken stannar föraren bilen, passageraren blir kvar på platsen men föraren springer en bit innan han fångas in.
De båda männen grips och anhålls senare för narkotikabrott då det hittats narkotika i bilen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *