Hem » 16 april 07:24, Sammanfattning natt, Östergötlands län

16 april 07:24, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.38 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning/för för drogpåverkan.

01.00 SOS-larm till polisen om brand utomhus i ett skogsparti. Polisen åkte till platsen och då hade räddningstjänsten släckt branden. De bedömde att det inte fanns någon spridningsrisk varför det inte finns någon brottsmisstanke.

02.37 SOS-larm om bränsleläckage från en lastbil på Liljekonvaljvägen i Ödeshög. Ingen misstanke om brott.

03.09 samtal till polisen om misstänkt inbrott på Skogslyckegatan i Linköping. Polisen åkte till platsen och spårade med hund och träffade då på två personer som kontrollerades och greps.  De båda är män i 50- respektive 30-årsåldern är misstänkta för stöld geom inbrott och stöld. Polisen uppmanar boende i bostadsområdet Johannelund att kontrollera sina tillhörigheter och förråd snarast och anmäla till polisen om man har drabbats av brott. Polisen har tagit ett flertal föremål, bland annat två cyklar, som misstänks vara stulna och nu pågår ett arbete med att utreda vilka föremål som kan knytas till stöldbrott. Föremål som inte kan bevisas att de härrör från en stöld kan komma att återlämnas till de misstänkta. Anmäla eventuella brott snarast till polisen på 114 14.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *