Hem » 15 april 17:03, Rattfylleri, Göteborg

15 april 17:03, Rattfylleri, Göteborg

Vi får in larm om en förare som kör vingligt på E6 vid Ullevimotet.

En förare ringer polisen och uppger att att hen ligger bakom en personbil som vinglar. Färden går vidare på E45 i riktning mot Karlstad. En patrull inväntar bilen och strax innan Surte stoppar de den aktuella bilen. Föraren medtas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *