Hoppa till innehåll
Hem » 13 april 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

13 april 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.46 Göteborg, brand
Larm om brand i lägenhet på Sandspåret i Hjällbo. Det visar sig vara olja på spisen som börjat brinna och räddningstjänsten kan snabbt släcka branden. En boende i lägenheten får brännskador på ena handen och plåstras om på plats av ambulansen. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

01.01 Mark, rattfylleri m.m.
På Näsgatan i Kinna stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 40-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan och får följa med för provtagning. Bilen visar sig också vara stulen så mannen rapporteras för tillgrepp av fortskaffningsmedel, drograttfylleri samt grov olovlig körning.

01.12 Skövde, trafikolycka
På riksväg 49 i Våmb har en tankbil med släp fått sladd och kört in i ett vajerräcke. Vägen avstängd i båda riktningarna under bärgningsarbetet. Vid 04-tiden öppnades vägen åter för trafik. Inga personskador och inga misstankar om brott. Det var mycket halt på platsen.

01.16 Göteborg, bilbrand
På Mejramgatan i Lövgärdet har en bil börjat att brinna. Branden är troligtvis anlagd men inga personer finns kvar när polis och räddningstjänst kommer fram. Ytterligare en bil som stod parkerad intill fick mindre brännskador. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.