Hem » 12 april 12:08, Rån väpnat, Göteborg

12 april 12:08, Rån väpnat, Göteborg

En polispatrull under patrullering påträffat en man sittande vid Merkuriusgatan. Mannen har skador på händerna som ser ut att vara knivskador. När man talar med mannen så framkommer uppgifter som pekar på att han blivit utsatt för ett rån. Mannen är i 20-årsåldern.

En polispatrull kör mannen till sjukhus. Skador på händerna som troligen är knivskador, oklart skadeläge i övrigt.

Offret uppger för polisen att han blivit rånad på sin telefon av två okända gärningsmän. Han uppger vidare att han sprungit ikapp gärningsmännen och lyckas återta sin telefon och då blir han knivskuren. Offret uppges vara chockad och har svårt för att lämna detaljer kring händelsen.

Anmälan upprättas med rubricering grovt rån.  

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *