Hoppa till innehåll
Hem » 12 april 07:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

12 april 07:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.24 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, se nedan, men i övrigt har ingen frihetsberövats.

02.59 en inringare anmälde till polisen att han blivit bestulen i sin bostad på Vikbolandet. Inringaren, en man i 60-årsåldern, berättade att han haft besök av en person under kvällen. Under natten upptäckte mannen att personen hade lämnat bostaden och i samband med det upptäckte han också att han saknade sin bil, en telefon och sitt bankkort. Polisen påbörjade ett spaningsarbete och som ett resultat av det genomfördes en kontroll på en adress i Johannelund, Linköping. Då anträffades bilen och i samband med att polisen genomförde en husrannsakan i en bostad anträffades kvinnan och de stulna föremålen. Föremålen togs i beslag och kvinnan greps, misstänkt för stöld i bostad. Kvinnan är i 25-årsåldern.

03.54 polisen kallades till Södra Grytsgatan  i Norrköping med anledning av misstänkt inbrott. Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt. Polispatrullen upptäckte att det fanns tecken på inbrott och en utredning om stöld genom inbrott har påbörjats. Det är inte klarlagt vad som stulits och det finns ingen frihetsberövad.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.