Hem » 10 april 13:55, Trafikolycka, Kungälv

10 april 13:55, Trafikolycka, Kungälv

Skåpbil som avvikit från trafikolycksplats, Ytterbyvägen.

Polis skickas till Ytterbyvägen, där en skåpbil avvikit från en trafikolycka med en personbil som inträffat i en korsning. Olyckan har inte medfört några personskador, men personbilen står kvar i korsningen och det ligger bildelar på vägen. Det finns flera vittnen till olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *