Hoppa till innehåll
Hem » 10 april 07:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

10 april 07:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:56 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en bostad på Söderleden i Åtvidaberg med anledning av en brand. Det visade sig att det brann i en häck i närheten av ett flerfamiljshus. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen.

00:13 Polis larmades till en bostad i Krokek, Norrköping, med anledning av ett bråk. En man, som är i 55-årsåldern, hade misshandlat en kvinna. Polis åkte till platsen och mannen greps. Den gripne är misstänkt för misshandel i  relation. Kvinnan ska inte ha fått allvarliga fysiska skador.  

05:28 Polis larmades om ett pågående källarinbrott i Ljungsbro, Linköping. Flera polispatruller åkte till adressen. Två personer skulle ha setts lämna platsen och när polispatrullerna kom till platsen kunde två misstänkta gärningspersoner gripas i närområdet. De gripna är två män, den ena är i 30-årsåldern och den andra är i 35-årsåldern. De båda är misstänkta för grov stöld.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.