Hoppa till innehåll
Hem » 08 april 07:05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

08 april 07:05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

02.39 Det kom larm om en brinnande minibuss i Sävsjö. Polis kom dit. Branden släcktes och en personbil som stod intill kan ha fått en del skador. Det finns i nuläget ingen rimlig förklaring till att branden har startat på naturlig väg, och därför misstänker polisen att branden var anlagd. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

03.45 Väktare kontaktade polisen om att det hade varit inbrott på en skola i Prinseryd, Jönköping. Polisen kom dit, ingen misstänkt fanns kvar på platsen. En ruta var trasig, men det var oklart om någon hade varit inne i byggnaden, eller vad som kan vara stulet. Polisen noterade omständigheterna och skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

04.35 Polisen tog emot överfallslarm från en bensinstation i Värnamo. En hotfull man skulle vara på platsen. Polis kom dit. Mannen gjorde motstånd när han skulle kontrolleras så polisen använde OC-sprej och handfängsel. Han kördes till polisstationen för tillnyktring. Mannen är i 35-årsåldern. Det var ingen anmälan skriven om brott vid kl 06.30.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Jönköpings län.