Hem » Uppdaterad 07 april 21:07: 07 april 20:42, Misshandel, Ystad

Uppdaterad 07 april 21:07: 07 april 20:42, Misshandel, Ystad

Uppringare larmar om en man som angriper personer och hundar med sparkar och slag. Mannen rör sig i riktning mot Stortorget. Polispatruller kör till platsen. En målsägande är anträffad och undersöks nu av ambulans. Målsägandes hund ska ha sprungit från platsen. Polispatruller söker efter den misstänkte som beskrivs som en man i 20-årsåldern.

Uppdatering: Den misstänkte är anträffad på Österportstorg.

Uppdatering: Målsägande är kontrollerad av ambulans på plats och har ej behövt medfölja till sjukhus. Den bortsprugna hunden har fått ta emot ett flertal sparkar i huvudet och tros vara skadad. Det rör sig om en hund av mindre ras som setts springa i riktning mot tingsrätten. Den misstänkte omhändertas enligt LPT, lagen om psykiatrisk tvångsvård. I nuläget har inga fler målsägande anträffats.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *