Hoppa till innehåll
Hem » 07 april 07:52, Stöld/inbrott, Söderhamn

07 april 07:52, Stöld/inbrott, Söderhamn

Mannen blev iakttagen av några vittnen som kontaktade polisen och berättade att mannen sprungit till en buss och åkt från platsen. Under flykten från brottsplatsen till bussen såg vittnen att gärningsmannen tappade klockor.

Efter kontroller med bussbolaget kunde polispatrullerna identifiera en man som stämde överens med signalementet på gärningsmannen.

Det visade sig att den man som greps var en man som tidigare på morgonen, runt klockan 06:00, hade frigivits från polisen i Bollnäs efter att han varit omhändertagen för berusning.

Mannen var även misstänkt för att ha begått brotten våldsamt motstånd och brott mot knivlagen på natten klockan 00:19, i Söderhamn då han omhändertogs av polis.

När mannen hade tagit sig till Söderhamn från Bollnäs, begick han åter ett brott och greps.
Mannen visade åter tecken på berusning vid gripandet, så han blev inlagd för tillnyktring och kommer att höras om händelsen på Köpmangatan så snart det kan ske.

Polisen vill passa på att tacka de vittnen som hörde av sig till polisen och som kunde identifera mannen. Utan vittnenas hjälp hade det varit svårt att få tag på gärningsmannen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Gävleborgs län.