Hem » 07 april 07:23, Sammanfattning natt, Västernorrland län

07 april 07:23, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har kontrollerats i Sundsvall, misstänkt för ringa narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:44 Trafikolycka, Härnösand
Samtal inkommer till SOS Alarm om en singelolycka på länsväg 331 strax norr om Viksjö. En personbilsförare ska ha åkt i diket och föraren förs med ambulans till sjukvård. Polisen har hållit förhör med föraren och upprättar en anmälan gällande trafikolycka.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *