Hem » 07 april 07:08, Sammanfattning natt, Hallands län

07 april 07:08, Sammanfattning natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson.

02.18 Brand, Hallanäsgatan, Falkenberg. Polis och räddningstjänst skickas till platsen där en bil på en parkering brinner. Räddningstjänst släcker branden, och en anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Ägaren underrättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *