Hoppa till innehåll
Hem » 05 april 07:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

05 april 07:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17:14, trafikolycka, Vara
Föraren av en personbil kör in i sidan på en annan bil på Smedjegatan. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Två personer uppges ha flugit ur fordonen, men var vakna och talbara. En anmälan om att ej iakttagit högerregeln är upprättad.

17:24, stöld/inbrott, Trollhättan
En väktare larmar om att det har varit inbrott på ett kontor på Gärdhemsvägen. En patrull möter upp. Alla dörrar är uppslagna och det är rörigt på plats. Ingen är kvar i byggnaden. Patrullen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

22:13, brand, Lerum
Vi får larm om en brand i en villa. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. De boende har släckt branden själva med en pulversläckare. Räddningstjänsten kontrollerar eventuell spridningsrisk. Inga uppgifter om personskador. En patrull skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

02:21, rån, Göteborg
En ensam kvinna i 25-årsåldern blir rånad på sin väska av två män på Kristinelundsgatan. En patrull åker dit. Kvinnan är chockad och har eventuellt även blivit utsatt för våld. Patrullen kör kvinnan till sjukhus för kontroll och upprättar en anmälan om rån.

02:38, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på E6 vid Ringömotet. Föraren tas med för kontroll misstänkt för rattfylleri.

05:42, brand, Lidköping
Vi får in ett larm om att det brinner i en vedbod på en tomt. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Branden släcks och patrullen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.