Hem » 02 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

02 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

22:37 Hylte, misshandel.
En personal på campingen har blivit slagen av en gäst i ansiktet varför polis larmas till platsen. När patrullen kommer fram så har allt lugnat ner sig och man kan ta uppgifter för en anmälan, oklart varför bråket startat. Båda parter hörda och den kommande utredningen får utvisa vad som faktiskt hände. Ingen behövde uppsöka sjukhus.

03:01 Varberg, tillgrepp av fortskaffningsmedel.
En bil påträffas på taket invid en gärdsgård i området Vare. Polis kallas till platsen och håller förhör med vittnen för att bringa klarhet i det inträffade. En person påträffas på platsen men kan inte i nuläget misstänkas för stölden. Personen kan dock misstänkas för narkotikabrott genom både innehav samt eget bruk.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *