Hem » 29 mars 17:39, Trafikbrott, Karlstad

29 mars 17:39, Trafikbrott, Karlstad

Förföljande av personbil i Våxnäs, Karlstad.

En personbil vars förare körde vårdslöst i trafiken stannade inte på polisens uppmaning varpå polisen inledde ett förföljande. Mannen lämnade bilen springandes och patrull fick stopp på honom 17:48. En man i 50-årsåldern är misstänkt för grov olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik och drograttfylla.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *