Hem » 28 mars 08:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

28 mars 08:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 32 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

01:09 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Lillebo i Strängnäs med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en parkerad personbil ha börjat brinna och vara övertänd. Räddningstjänsten släckte branden. Polispatrull har inte hittat någon naturlig orsak till händelsen och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas.

01:41 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Tallåsvägen i Eskilstuna med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det komma rök från en bostad och en brandvarnare ska tjuta. När rökdykare tagit sig in i lägenheten anträffades en man i 45-årsåldern i livet och kunde få hjälp av ambulanspersonal. Polisens presstjänst har inga uppgifter kring mannens eventuella personskador. Branden ska ha startat på spisen och polispatrull kommer skriva en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

03:21 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Krongatan i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Kvinnan i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. Hennes körkort omhändertogs också. Passageraren i bilen, en man i 20-årsåldern, blev misstänkt för ringa narkotikabrott för eget bruk.

03:55 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Ekliden i Flen uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Kvinnan i 30-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *