Hoppa till innehåll
Hem » 28 mars 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

28 mars 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.39 Herrljunga, misstänkt rattfylleri
Vid länsväg 183, Ljung är det en kvinnlig bilist som kör av vägen. Hon misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning. Inga rapporterade personskador.

23.32 Trollhättan, bråk
Polis larmas till Mc Donalds med anledning av att två grupperingar slåss. När polis kommer till platsen har en gruppering lämnat. Ingen person skadad men tre anmälningar gällande misshandel upprättas.

00.55 Trollhättan, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Lextorpsvägen med anledning av att två parkerade bvilar börjat brinna. Polisen skriver anmälan gällande skadegörelse genom brand.

01.00 Lilla Edet, rån
I Lilla Edet är det en kille och tjej som blir avtvingade sina mobiltelefoner och bilnycklar till deras bil. De tre okända, maskerade personerna försvann från platsen i parets bil. Inga personskador. 

03.00 Borås, skadegörelse
Vid hållplats Borås sjukhus är det en man som med hjälp av ett järnrör krossar rutor i två busskurer. Han försvinner fråb platsen åt okänt håll. 

03.05 Göteborg, rån
Vid Parkeringen Vårmånadsgatan är det en man som blir slagen och avtvingad sin plånbok av ett flertal okända ungdomar. Han var ej i behov av sjukhusvård.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.