Hem » 26 mars 19:47, Rattfylleri, Haninge

26 mars 19:47, Rattfylleri, Haninge

En förare av en lastbil har kört på ett tak och ett räcke på en bensinstation i Jordbro. Föraren var berusad då han kontrollerades av polis.

Körningen och krockarna på bensinstationen bevittnades  av en person som ringde till polisen. Polis som anlände till platsen fann aktuellt fordon i Jordbro industriområde där föraren kunde kontrolleras. Det visade sig att han var berusad och har nu medtagits för en provtagning på polisstation.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *