Hem » 26 mars 16:37, Sedlighetsbrott, Linköping

26 mars 16:37, Sedlighetsbrott, Linköping

Man blottade sitt kön – misstänkt för sexuellt ofredande.

14:19 Polis larmades till området Lambohov i Linköping med anledning av att en man ska ha blottat sig för en tjej i yngre tonåren. Flera polispatruller involverades i ärendet och med hjälp av signalement anträffades en misstänkt. Mannen i 60-årsåldern avvisades från platsen och informerades om att en anmälan om sexuellt ofredande kommer skrivas. Polispatrull har pratat med vittnen. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *