Hem » 26 mars 06:52, Sammanfattning natt, Södermanlands län

26 mars 06:52, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.11 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits elle omhändertagits men en har fått föja med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.20 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Nyköping blev en passagerare i bilen misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör och därefter frigavs han.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *