Hem » Uppdaterad 25 mars 19:06: 25 mars 18:44, Trafikolycka, Växjö

Uppdaterad 25 mars 19:06: 25 mars 18:44, Trafikolycka, Växjö

Uppdaterad 25 mars 19:06

Personbil i olycka, RV25.

Larm inkommer om en singelolycka på RV25 i höjd med Risinge. En personbil har kört ner i diket. Olyckan har skett i östergående riktning. Föraren uppges vara skadad. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen.

Uppdatering: Bilen ska bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *