Hem » 25 mars 16:54, Trafikbrott, Malmö

25 mars 16:54, Trafikbrott, Malmö

Polishelikoptern uppmärksammar vårdslös körning, centrum.

Polishelikoptern uppmärksammar en personbil som kör i mycket hög hastighet i de centrala delarna av Malmö. Patruller på marken meddelas detta och kör efter helikopterns anvisningar. Personbilen stoppas på Lodgatan och föraren, en man i 18-årsåldern, får sitt körkort omhändertaget. En anmälan om trafikbrott upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *