Hem » 25 mars 07:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

25 mars 07:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.27 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, en har omhändertagits och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.35 i samband med en rutinmässig fordons och förarkontroll på Västra vägen i Linköping blev föraren, en man i 30-årsåldern misstänkt för drograttfylleri och en passagerare, man i 40-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott. Provtagning och förhör på båda och därefter frigivna.

03.05 samtal till polisen om misstänkt pågående inbrott/stöld på S:t Persgatan i Norrköping. Polisen åkte till platsen och träffade på en man i källaren. Han greps, misstänkt för stöld. Det är en man i 30-årsåldern och han är fortfarande gripen när detta skrivs. Det ska utredas vad han kan ha stulit.

05.47 polisen fick samtal om att en minilastare, Norcar 6226 har blivit stulen under natten på en gård i Godegård. En utredning om stöld har påbörjats och polisen kommer att åka till platsen för en brottsplatsundersökning.

tre viltolyckor har inträffat i länet, två med hjortar och en med rådjur men ingen person har skadats.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *