Hem » 25 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

25 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.02 Angered, grov misshandel
Polis larmas till Eriksbo Östergärde med anledning av att en man ska blivit knivskuren. Mannen uppger att han blivit skuren i armen av två okända män i nära anslutning till busshållplatsen. Han körs till sjukhus för vård.

23.54 Göteborg, bråk
Polis larmas till Nebulosagatan i Bergsjön med anledning av att flera ungdomar slåss på en gård. På plats har ungdomarna skingrats och ingen ger sig tillkänna om att någon är skadad. Polis kontrollerar flera ungdomar på plats och två avlägsnas från platsen. Ingen anmälan upprättad.

01.34 Göteborg, trafikolycka
På E6 vid Kärramotet är det en manlig bilist som kör av vägen och voltar. Vittnen ser hur mannen lämnar bilen och avviker från platsen. En hundpatrull hittar en blodig man med huvudskada vid Skoda Bil som med största sannolikhet är bilföraren. Han körs till sjukhus för vård.

04.51 Tranemo, misstänkt rattfylleri
Vid Sjötofta är det en polispatrull som ska kontrollera en bilist. Denne vägrar att stanna och polispatrullen inleder ett förföljande. Strax efter kolliderar polispatrullen med bilisten som avviker med bilen från platsen. En annan polispatrull hittar strax senare bilen övergiven. Ingen person har kommit till skada. Den misstänkte bilföraren är på fri fot.

05.20 Partille, stöldförsök
Vid Bergsvägen i Sävedalen är det tre okända personer som försöker stjäla en motorcykel utan att lyckas. De fick ej upp låset och sprang från platsen när de blev påkomna.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *