Hem » 24 mars 21:18, Rån, Vingåker

24 mars 21:18, Rån, Vingåker

20:09 Polisen larmades till en butik på Storgatan i Vingåker med anledning av ett rån. Två män hade hotat personal med ett tillhygge. Gärningsmännen ska ha fått med sig kontanter och tobak innan de lämnade butiken. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med detta.

Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till butiken. Första polispatrull var på plats efter mindre än fem minuter men ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar. Även hundpatrull involverades i ärendet för att söka efter eventuella spår.

En förundersökning gällande grovt rån inleddes.

I nuläget finns det ingen frihetsberövad i ärendet.

Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt som kan kopplas ihop med denna händelse. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *